Jdi na obsah Jdi na menu
 


1460c35c242749e324f4c99329803c35.jpg

Jaroslav Chrástecký

Prostor SATYA LOKA ( SEDMÉ NEBE)

U Nikolajky 18

Smíchov, Praha 5

15000

EMAIL:

JaroslavChrastecky@seznam.cz

FACEBOOK:

Jaroslav Chrástecký

TELEFON:

+420 737573147

ČÍSLO ÚČTU:

4401514043/0800

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Veronika Mikušková - Aktuality

Dobrý den pane Chrástecký. Už jsem o Vás slyšela z více stran. Moc ráda bych s Vámi někdy jela za poznáním. Chtěla bych Vás poprosit, jestli by jste mi zasílal nabídky. Na stránky se mrknu sporadicky, náhodou a tím pádem pro mě pozdě. Děkuji a přeji krásné dny. Veronika

Danica - viac než meditácia

Pán Chrástecký vašu meditáciu sa pokúšam robiť už rok, ale neustále mi do toho prichádzajú myšlienky. Na konci pri vnútornom preciťovaní necítim nič, hoci by som sa rada očistila od hnevu a strachu ktorý mám v sebe. Pri dýchaní ak niečo praskne, alebo buchne, vždy sa veľmi zľaknem. Mám veľmi nepokojnú myseľ.
Prajem pekný deň Danica

Jamal - Re: viac než meditácia

Jde vidět že se na to snažíte přijít. Doporučuji léčbu HO´OPONOPONO, jež pan Jaroušek může zkontaktovat.

danica - Re: Re: viac než meditácia

mozete mi povedat k tomunieco blizsie? Kde sa tato lecba da apsolvovat, je to mozne aj na Slovensku?
Dakujem Danica

Jaroušek - Re: Re: Re: viac než meditácia

Na Slovensku je samozřejmě taktéž mnoho učitelů, stejně jako v Čechách! Nebo někdy dorazte do Prahy a probereme to vše tady... Mějte se hezky, J.

Jiřina Koldová - Dikša

Dobrý den. Ráda bych se nechala zasvětit do Dikši osobně a ne na dálku. Je to možné? Kdy je to možné a kde je to možné?
Děkuji za info na: jirinadavid@seznam.cz

Danica - viac než meditácia

Takže meditačný stav je iný, asi toho niesom schopná dostať sa za svoju myseľ. Ďakujem Vám

Jaroušek - Re: viac než meditácia

Každý z nás to prožívá trošku jinak, jen buďte trpělivá a ono se to poddá... Zkuste meditovat bez očekávání, prostě jen tak a jednou se klid a mír dostaví! J.

Danica - viac než meditácia

Dobrý deň, pri vašej meditácii počas dychového cvičenia cítim akoby mi telo stuhlo a brnia mi ruky aj nohy. Keď hľadím do očí mediátorky postupne to odoznieva. Vracia sa mi cit do rúk, pričom stále cítim brnenie a potom aj do nôh. Chcem sa spýtať či to má tak byť. Ďakujem pekne a prajem pekný deň.

Jaroušek - Re: viac než meditácia

Dobrý den, to co popisujete je běžná reakce těla při dynamické, dechové meditaci a je to naprosto v pořádku... J.

Xiao Tianshi - Dotaz

Preji hezky den chtela jsem se zeptat jestli mate nejaky seminar aj v Brne. Dekuji za odpoved. Prosim na email kihonido@post.cz

Jaroušek - Re: Dotaz

Odpověď máte v emailu... J.

Markéta - dotaz

Dobrý den, chci se zeptat, zda kurz KURZ ONENESS AWAKENING (SE ZASVĚCENÍM DO ENERGIE DIKŠA) provádíte i na dálku. Předem velmi děkuji za odpověď a přeji Vám krásný den ;)

M.K.

Mirka Ćerná - Dobrý večer

Prosím o informaci,nedaří se mi načíst řízená meditace Více než požehnání,mám slabý nett,poradíte my zda se dá sehnat na CD,máme tady na Šumavě krasnou přírodu,ale slabé připojeni .Diky a hezký večer Mirka Černá

Soňa - Důležitý dotaz :-)

Dobrý večer, nezlobte se prosím, že Vás takhle obtěžuji, objevila jsem Vás v televizi Cesty k sobě a od té doby poctivě sleduji Vaše stránky, jste úžasná bytost a moc pomáháte ostatním. :-) Při prohlížení fotografií z cest jsem si všimla, že Vaše kamarádka Renatka má na krku stříbrný medailonek Zázračné madonky, tedy pokud jsem si to nespletla. :-) Léta už podobný sháním jako dárek, nemohli byste mi prosím poradit, kde by se dal sehnat? Omlouvám se za netradiční dotaz, přeji Vám vše dobré, S.

Jaroušek - Re: Důležitý dotaz :-)

Milá Soňo,
moc děkuji za přízeň, jsem potěšen a medailonek, který zřejmě máte na mysli je z Mexika...
Krásné dny, J.

Soňa - Re: Re: Důležitý dotaz :-)

Děkuji za rychlou odpověď, tak do Mexika pro něj (bohužel) nepojedu. :-) I když, nikdy neříkej nikdy! :-) Mějte se krásně, ať se Vám daří!

nestastna - objednavka nechtena

Dobry den, mohla jsem nekomu nechtene ublizit kdyz jsem si "jen" prala aby se ostrihal nebo se rozhodlostrihat, ci aby uz nemeldlouhe vlasy? Dotycny ma najednou rakovinu:( a prisel o vlasy chemoterapii, velmi me to trapi:( Je vsak pravda ze do te doby mezi pranim a jeho nemoci jsem se tak akorat rozhodla z niceho nic ostrihat sama z dlouhych vlasu:) Myslim ze to tak casove vyslo, ptz jsem si to prala vice jak pred rokem, strihala jsem se pred pul rokem. Dekuji za radu jsem z toho nestastna, bojim se objednavek.

Jaroušek - Re: objednavka nechtena

Zdravím, určitě jste tímhle způsobem neublížila!!! Nemoc dotyčného s tím nesouvisí, opravdu se nemusíte trápit...
Krásné dny, Jaroušek.

"nestastna" - Re: Re: objednavka nechtena

Moc Vam dekuji za uklidneni. Ja se hrozne stydela za sve hloupe prani a prestala jsem duverovat "tem nahore" ze by mi spravne rozumeli a vzali tak me prani nespravne a "doslova". Jde ve skutecnosti o kamaradku, ktere jsem bohuzel priznam se vlasky hloupe jako zena zavidela (uz jsem se toho po tom vsem zbavila a napravila se) a sama ty sve stejne take ostrihala. Skutecne to funguje, co neprejes jinym nemas ani ty.) Ale ty vycitky ze strachu o ni bych nikomu neprala zazit. Netusite co je pricinou rakoviny prsou u zeny (to se ji stalo). Nemohu hodnotit, ale myslela jsem size "zije" dost materialisticky zalozenym zivotem a ze je to mozna zpusob jak ji rici, zij i pro jine veci nez pro majetek...ale nejsem ten kdo ma soudit.) Dekuji za vas drahoceny cas a porozumeni.